1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Beeldschermenproducent iiyama, geroemd vanwege haar kwalitatief hoogwaardige producten, introduceert een nieuwe 17" LCD monitor met PVA panel. Deze garandeert een snelle reactietijd en weergave van de werkelijke kleuren.

"De AS4332UTD is door de haarscherpe weergave en snelle reactietijd voor vele doeleinden te gebruiken. De sRGB functionaliteit zorgt ervoor dat de werkelijke kleuren worden getoond, waardoor de monitor geschikt is voor complexe grafische toepassingen. Met dit model breiden we het high-end assortiment uit, zodat zelfs de meest veeleisende eindgebruiker bij ons terecht kan", aldus Jeffry Pettinga, sales & marketing manager bij iiyama Benelux.

Het model heeft een helderheid van 250cd/m², hoog contrast van 450:1 en een snelle reactietijd van 25msec. De twee signaalingangen zijn zowel analoog als digitaal te gebruiken en door de grote inkijkhoek van 170 graden is het beeld ook goed zichtbaar wanneer dit van de zijkant wordt bekeken. Dankzij de USB-hub kan er eenvoudig randapparatuur zoals een digitale camera op de monitor worden aangesloten. Tot slot is dit model in hoogte verstelbaar en zowel in de "Landscape-" als "Portrait-" stand te gebruiken. De adviesprijs voor de AS4332UTD bedraagt EUR999,00 (incl. btw). Dit model is ook in het zwart leverbaar.