1 min

Tags in dit artikel

,

Bedrijf Omnis Distribution introduceerd een PCI-kaart met een Juzt-Reboot die de hele harde schijf beveiligd en beschermt bij gegevensverlies van besturingssysteem, conflicten en andere gebruikte software. Dit product is niet alleen bedoeld voor bedrijven, scholen of andere grote instellingen, maar ook voor particulieren is dit een handig hulpmiddelt.

De Juzt-Reboot zorgt ervoor dat er een back-up wordt gemaakt van je harde schijf en dat hij alles kan terugzetten van zowel CMOS als de harde schijf. Het is mogelijk na een grote systeemcrash alles weer terug te zetten naar de oorspronkelijke instellingen.

Er zijn 3 manieren hoe de kaart de harde schijf kan aansturen: De Instant mode, Back-up mode en de normal mode. De Instant mode zorgt ervoor dat alle wijzigingen op de harddisk binnen 1 seconden ongedaan worden gemaakt. De Back-up mode kan zowel een back-up maken en terugzetten op de harde schijf, dit is mogelijk zonder een her-installatie van een besturingssysteem of back-up programma’s. De Normal mode zorgt ervoor dat de harde schijf weer optimaal werkt net zoals alle andere harde schijven.