2min

Tags in dit artikel

, , ,

Hi-tech firma Waitec kondigt de nieuwe DVD-CD-RW combo drive Storm 16SL in de Benelux aan. Deze compacte blikvanger kan CD’s op 24x en DVD ROM’s op 8x lezen, CD-R’s op 16x en CD-RW’s op 10x schrijven. Waitec oogstte voor het strakke en sexy design van de Storm 16SL veel bijval van dealers en eindgebruikers op de onlangs gehouden CeBIT beurs in Hannover. Naast het opvallende design beschikt de Storm 16SL over de snelle USB2.0 interface waardoor DVD-video beelden probleemloos worden getransfereerd naar PC en Notebook en waarmee hoge schrijfsnelheden kunnen worden gerealiseerd. Met de Firewire interface kunnen nu ook Macintosh Powerbooks, iMacs, eMacs, G3 en G4 computers eenvoudig worden aangesloten, waardoor de Apple-gemeenschap het product ook kan gebruiken. De met Nero software functionerende Storm 16SL is een betrouwbare brander en DVD rom speler, verkrijgbaar voor een verrassend aantrekkelijke prijs.

Dankzij het lichte gewicht, het compacte formaat en het bijzondere design zal de Storm 16SL zeker opvallen tussen de vaak minder avontuurlijk vormgegeven producten op de markt. Deze nieuwe telg van Waitec zal het hart van menige mobiele zakenman maar ook van de jonge executive sneller doen kloppen. Met deze afmetingen (129.0 x 16.75 x 142.0) is deze trendsettender niet veel dikker dan een cd- doosje. Ook is de Storm 16SL een perfectionist in zowel het branden van muziek en data CD’s als in het afspelen van alle verkrijgbare DVD’s. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar gestyleerde PC randapparatuur met veel mogelijkheden, biedt Waitec deze fraai vormgegeven Storm 16SL combo drive aan.

De Storm 16SL is compatibel met alle CD en DVD media en heeft een zeer hoge betrouwbaarheid (MTBF) van 600.000 POH. De zekerheid bij CD’s schrijven is groot dankzij de Safelink technologie. Deze zorgt voor ‘buffer under-run’ errorvrije archivering of foutloze uitwisseling van grote hoeveelheden data. De verwachte eindgebruikersprijs voor de retailversie, inclusief 2 jaar garantie, DVD playback Software, Nero Brandsoftware, USB2.0 en Firewire kabels, netsnoer adaptor en gebruikershandleiding zal ¤ 199,- (exclusief BTW) bedragen.