2min Devices

Nieuwe Kingston SODIMM modules

Nieuwe Kingston SODIMM modulesDe DDR SODIMM geheugenmodules van Kingston zijn door Intel gevalideerd voor het Centrino platform voor mobiele apparatuur. Het Centrino platform gebruikt de modules op 266 MHz en laat een maximum capaciteit van 2 GB toe. De Intel Centrino technologie richt zich op optimale systeemprestaties bij een zo laag mogelijk energieverbruik. Dat wordt gecombineerd met draadloze verbindingen en op standaarden gebaseerde beveiliging. Intel heeft voor Centrino een volledig nieuw ontwikkelde processor op de markt gebracht, inclusief een bijpassende chipset met onder andere IEEE 802.11 draadloze communicatiefaciliteiten.

Nieuwe Kingston SODIMM modules

Bij de ontwikkeling en het testen van de DDR SODIMM modules werkte Kingston nauw samen met PC OEM’s die apparatuur op basis van Centrino in ontwikkeling hebben, zoals ASUSTeK en First International Computer (FIC). ASUS heeft de Kingston modules gevalideerd voor zijn M3N, M2N en S1N whitebooks, terwijl FIC de modules toepast in de op Centrino gebaseerde MB02 notebook.

De SODIMM geheugenuitbreidingsmodules voor Centrino-gebaseerde notebooks zijn per direct verkrijgbaar in capaciteiten van 128, 256, 512 MB en 1 GB. Alle geheugenmodules van Kingston worden individueel diepgaand getest alvorens zij de fabriek verlaten. De Kingston modules hebben dan ook een levenslange garantie. Meer informatie over het uitgebreide productprogramma van Kingston is te vinden op www.kingston.com.