1 min

Tags in dit artikel

, ,

Kingston Technology introduceert ’s werelds eerste 667 MHz DDR2 low-latency SO-DIMM geheugenmodules voor notebooks. De geheugenmodules worden geleverd in kits van 2 en 4 GB en kunnen direct in bestaande laptops worden geplaatst, zónder overclocking of aanpassing van de BIOS.

De nieuwe modules zijn de eerste producten in een reeks geheugeninnovaties die Kingston de komende maanden voor mobiele apparatuur op de markt zal brengen.

"Onze nieuwe 667 MHz CL4 low-latency SO-DIMM’s spelen direct in op de vraag naar betere prestaties voor bestaande notebooks," aldus Erik Vink, business development manager Nederland van Kingston. "We zullen deze reeks voor notebooks blijven uitbreiden."

De HyperX 667 MHz CL4 high performance geheugenmodules zijn bij uitstek geschikt voor bezitters van notebooks die hun systeem op een eenvoudige manier willen versnellen. Door het standaard geheugen te vervangen door de snelle HyperX modules krijgen ze de beste resultaten die met hun notebook te behalen zijn – zónder de noodzaak het systeem aan te passen of de BIOS te wijzigen.