2min

Tags in dit artikel

, , ,

Creative, wereldwijd marktleider op het gebied van digitale entertainmentproducten voor personal computers en het Internet, kondigt de nieuwe Creative MuVo² digitale audiospeler aan. De speler is gebouwd rond een Compact Flash Type II microdisk van 4GB en heeft een USB 2.0-verbinding voor snelle en eenvoudige downloads. Deze mp3-speler biedt gebruikers een uitgebreide opslagcapaciteit, MP3- of WMA-audio en uiterst compacte afmetingen (65×65 mm). Bovendien is hij uitermate geschikt voor de overdracht en uitwisseling van gegevens.

De Creative MuVo² vertegenwoordigt een nieuwe categorie MP3-spelers. Achter de elegante en ultracompacte, vierkante behuizing gaat een vaste schijf van microformaat schuil met een capaciteit van 4GB. Dit is goed voor meer dan 64 uur (1050 nummers) muziek in MP3-formaat, meer dan 128 uur (2100 nummers*) muziek in WMA-formaat, en dat met een uitstekende geluidskwaliteit dankzij een signaal/ruisverhouding van 98dB. Tevens biedt dit apparaat voldoende ruimte voor een uitgebreide collectie documenten, foto’s en presentaties. De USB 2.0-verbinding staat garant voor een supersnelle overdracht. Hiervoor heeft de gebruiker geen speciaal aangepaste software nodig. De meegeleverde Creative MediaSource software maakt het converteren, archiveren en beheren van audio eenvoudig en toch krachtig via de pc.

"Muziekliefhebbers hoeven niet meer rond te zeulen met verzamelcassettes of cd’s als ze op stap gaan", aldus Julie McGuire, Europees Business Manager voor Digitale Audiospelers bij Creative. "Dankzij de MuVo² kunnen ze immers al hun favoriete muzieknummers gewoon meenemen. Deze speler is de ideale combinatie van compactheid en capaciteit."

De gebruikers zullen ook de enorme kracht van deze nieuwe MuVo2 waarderen. Zo beschikt hij over een equalizer met vier bandbreedtes en vier equalizerprogramma’s, terwijl de verwijderbare lithium-ion batterij zorgt voor 14 uur ononderbroken luisterplezier. De MuVo² is verder gemakkelijk te bedienen dankzij het LCD-scherm met blauwe achtergrondverlichting. De iconen van de intuïtieve interface geven direct toegang tot alle functies. Bovendien wordt de MuVo² geleverd met Neodymium oordopjes en een beschermhoes voorzien van een handige riemclip voor onderweg.

"Deze MuVo² is robuust, stijlvol en praktisch", besluit Julie McGuire. "Voor mensen die op zoek zijn naar de meest elegante en moderne oplossing voor persoonlijk entertainment en digitale opslagcapaciteit, is dit de ideale keuze."

*Gebaseerd op nummers van 3,5 minuten bij 64kbps in WMA-formaat en 128kbps in MP3-formaat.