3min

Tags in dit artikel

, , , ,

Met de Trust 742AV USB2.0 LCD Power Video haalt de gebruiker een compacte, veelzijdige en eenvoudig te bedienen kwaliteitscamera in huis. De 742AV USB2.0 LCD Power Video maakt video-opnamen met een VGA-resolutie en 4x digitale zoom voor maximaal 11 beelden met geluid per seconde. Deze opnamen kunnen dankzij de handige en supersnelle USB2.0 verbinding direct worden bekeken en beluisterd op de PC. Bij het opnemen van digitale video’s met en zonder geluid wordt er gebruik gemaakt van een hoogwaardige MPEG4 videocompressie, welke zorgt voor een verhoogde videokwaliteit en de mogelijkheid geeft tot het maken van meer opnamen. Deze gebruiksvriendelijke power video is voorzien van een ingebouwde luidspreker voor het afspelen van spraak- en videogeluid en van een 4 cm groot TFT-LCD kleurenscherm waarmee de gemaakte opnamen en menufuncties direct kunnen worden bekeken.

Deze nieuwe power video kan niet alleen als digitale videocamera met geluid worden gebruikt, maar ook als digitale fotocamera met een optische CMOS sensorresolutie van 2.0 Megapixel, als voice recorder, als webcam én als MP3-speler.

De makkelijk te installeren 742AV USB2.0 LCD Power Video draagt dankzij de USB 2.0 verbinding gegevens supersnel over naar de computer. Deze overdracht is tot wel 40x sneller dan de overdracht bij een normale USB verbinding. De opnamen zijn dan direct rechtstreeks toegankelijk via Windows en MacOS als JPG, ASF (MPEG4), WAV of MP3 bestand. Via de TV-uitgang en de bijgeleverde audio/ videokabel kunnen foto- en video-opnamen ook worden bekeken op de televisie.

De power video heeft een intern geheugen van 16MB voor het maken van maximaal 3,5 minuut video of 240 foto’s, 11 minuten voice recording of 16 minuten MP3 muziek. Dit geheugen is met een optionele MMC-geheugenkaart uit te breiden tot 128MB of met een optionele SD-geheugenkaart uit te breiden tot 512MB, zodat er een maximale video-opnameduur van 112 minuten kan worden verkregen.

Verschillende accessoires worden bij de power video geleverd, zoals een USB-kabel, 2 AA Duracell Ultra batterijen, een beschermende draagtas, een polsriem, een statief, een hoofdtelefoon, verklarende stickers, een CD-rom met stuurprogramma’s, software en een meertalige gebruikershandleiding. Trust biedt 2 jaar standaard omruilgarantie op het gehele Digital Camera & Video assortiment (www.trust.com/digcams).

Trust Foto Site
Bezitters van een Trust digitale camera kunnen vanaf nu alle digitale foto’s plaatsen op de Trust foto site. In dit gratis online fotoalbum krijgen de gebruikers tot 25MB geheugen ter beschikking voor het opslaan van de mooiste plaatjes in verschillende albums. Deze albums zijn beschikbaar via zelf te kiezen adressen, zoals bijvoorbeeld http://www.trustphotosite.com/customer/holiday/. Op eenvoudige wijze kunnen ze worden gedeeld met familie, vrienden en kennissen, nadat deze per e-mail een uitnodiging met een directe link naar het persoonlijke online fotoalbum hebben ontvangen. De gebruiker kan zelf bepalen of de foto’s vrij toegankelijk zijn of beschermd worden met een wachtwoord, zodat de foto’s alleen kunnen worden bekeken door mensen die het juiste wachtwoord hebben.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust 742AV USB2.0 LCD Power Video – € 149,95