1 min

Tags in dit artikel

, ,

Creative kondigt de Creative Zen Touch aan. Deze nieuwe, compacte draagbare audiospeler heeft op zijn vaste schijf van 20GB ruimte voor maar liefst 10.000 muzieknummers en biedt tot 24 uur luisterplezier met één oplaadbeurt. De innovatieve touch pad-besturing zorgt voor een groot gebruiksgemak en geeft vlot toegang tot alle sleutelfuncties via een meertalige interface.

De Creative Zen Touch heeft een slank, compact ontwerp dat voorzien is van de nieuwe touch pad-besturing, waarvoor een patentaanvraag is ingediend. Gebruikers kunnen hiermee naar specifieke albums, artiesten, genres, nummers of afspeellijsten navigeren door middel van eenvoudige duimbewegingen. Een lichte tik op het touch pad geeft meteen toegang tot muzieklijsten. Andere toetsen zijn ergonomisch geplaatst voor snel en eenvoudig gebruik. Daarnaast beschikt de Zen Touch over een Random-functie waarbij telkens een andere selectie van nummers wordt samengesteld.

"De Zen Touch is eenvoudig en leuk", verklaart Geraldine Lee, Europees Business Manager voor digitale audiospelers bij Creative. "We zijn echt trots dat we het voortouw kunnen nemen in de markt met een verbeterde luistertijd van maar liefst 24 uur. Dit geeft gebruikers veel meer vrijheid. Ze kunnen nu ook tijdens lange trips genieten van hun muziek en de stroomadapter rustig thuis laten zonder dat ze bang moeten zijn dat de herlaadbare batterij hen in de steek laat.