1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

HP komt met een nieuwe lijn Pavilion notebooks en desktops voor thuisgebruik. Nieuwe technologie en krachtige entertainmentsoftware zorgen ervoor dat ook de verwende gebruiker nog meer uit zijn pc kan halen op het gebied van films, muziek, foto’s, games en tv.

Digitaal amusement thuis: binnen, maar ook buiten
Wie zegt er dat je je alleen maar binnenshuis kunt vermaken met een multimedia-pc? De HP Pavilion ze7200 is een bijzonder stijlvolle en krachtige notebook met een 17" breedbeeldscherm. En voor wie bang is dat er in de felle zon niets meer te zien is van de dvd-film of grafisch intensieve game: de ze7200-modellen zijn uitgerust met HP’s BrightView Technology. Deze technologie zorgt voor een verbeterde helderheid en een scherper contrast, zelfs buiten in het zonlicht.

De HP Pavilion zv5200 serie geeft desktop-kracht aan het notebook-formaat, zodat de pc-gebruiker onderweg net zoveel digitaal plezier kan hebben als thuis. Dit model is uitgerust met een 15,4" breedbeeld TFT scherm.

Wie zo veel mogelijk wil voor zo weinig mogelijk geld, moet bij de nieuwe HP Pavilion ze4928 zijn. Deze notebooks zijn voorzien van krachtige processors en een nog altijd royaal 15" beeldscherm. Ze zijn zuinig met stroom en houden het daarom lang uit in de tuin.