min

Tags in dit artikel

, , ,

McAfee, Inc. heeft gisteren bekendgemaakt dat zijn producten geschikt zijn voor gebruik met Windows XP Service Pack 2 (SP2) met Advanced Security Technologies.
De beveiligingsoplossingen van McAfee(R) zijn aangepast om een goede samenwerking met Windows XP SP2 mogelijk te maken. De klant krijgt hiermee de beschikking over vernieuwde support en functies die de beveiliging van de pc verder verbeteren en die de online-identiteit beter afschermen.

"Klanten over de hele wereld doen een beroep op McAfee voor kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen met toonaangevende mogelijkheden op het gebied van intrusion prevention", aldus Bill Kerrigan, Senior Vice President van McAfee Consumer. "Door onze samenwerking met Microsoft beschikken de gebruikers van Windows XP SP2 en de volledige McAfee-oplossing over de uitgebreide functionaliteit en mogelijkheden die ze van beide bedrijven verwachten."
Met name de bekroonde consumentenproducten McAfee(R) VirusScan(R) en McAfee Personal Firewall Plus ondersteunen Service Pack 2 en worden herkend in het nieuwe Windows Security Center. Ook McAfee(R) SpamKiller(R) Home Edition, McAfee Privacy Service en McAfee Internet Security Suite ondersteunen het nieuwe Service Pack 2.
"Microsoft is zeer tevreden over de samenwerking met McAfee. Samen zijn we gekomen tot een naadloze en gebruiksvriendelijke integratie in het Windows Security Center van Windows XP SP2", aldus Will Poole, Senior Vice President van Microsoft. "Een goed beveiligde pc is uiterst belangrijk. Microsoft en andere toonaangevende bedrijven, zoals McAfee, moeten goed samenwerken om met innovatieve oplossingen voor de dag te komen die geschikt zijn voor de snel veranderende omstandigheden waarin ze worden gebruikt." Windows XP is momenteel dé norm voor efficiënt en betrouwbaar computergebruik. Windows XP maakt optimaal gebruik van alle mogelijkheden van internet en digitale media, en zit boordevol verbeteringen die de productiviteit verhogen en het werken met de computer veraangenamen, zowel voor de zakelijke als voor de particuliere gebruiker. Door pc’s, randapparatuur en diensten met elkaar te verenigen laat Windows XP de gebruiker kennismaken met alle facetten van het digitale tijdperk. Met Windows XP beschikt de thuisgebruiker over de betrouwbare basis van Windows 2000 – voor meer betrouwbaarheid, een betere beveiliging en betere prestaties.
Met Windows XP SP2 met geavanceerde beveiligingstechnologie beschikt de gebruiker van Windows XP over de nieuwste beveiligingsupdates en innovaties van Microsoft. Service Pack 2 heeft ‘strengere’ standaardinstellingen op het gebied van beveiliging en installeert automatisch een aantal unieke nieuwe beveiligingsfuncties, die de computer beter beschermen tegen hackers, virussen en andere gevaren. Bovendien bevat Service Pack 2 ondersteuning voor nieuwe technologieën als Wi-Fi en Bluetooth, in combinatie met verbeterde ondersteuning voor hardware en stuurprogramma’s. Dit alles maakt het werken met de computer productiever en probleemlozer.