Muziek beluisteren via een USB-aansluiting: dit kan gemakkelijk, snel en comfortabel met de Trust 640U Silverline Headset USB (www.trust.com/14199). Deze mooi vormgegeven headset is handig in gebruik tijdens het chatten, het hands-free communiceren, het online spelen van computerspelletjes en het telefoneren via internet. De stereo headset heeft een ingebouwde digitale geluidsprocessor, welke ervoor zorgt dat er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van een geluidskaart in de PC of notebook. Deze kaart blijft dan vrij voor andere toepassingen en daarbij hoeven de luidsprekers niet te worden losgekoppeld wanneer de headset wordt gebruikt. Het digitale geluid zorgt ervoor dat deze headset over een hoge geluidskwaliteit beschikt, hiernaast zorgt de meegeleverde software voor een 7.1 virtual surround sound effect voor realistischer geluid. Tevens heeft dit model een frequentiebereik van 20 tot 20.000 Hz, waardoor het basgeluid nog zuiverder wordt.

De 640U Silverline Headset heeft een geïntegreerde digitale volumeregelaar op zowel de hoofdtelefoon als de microfoon en een aan- en uitschakelaar met LED-indicatie voor een duidelijke status van de schakelaar. Voor extra comfort is het mogelijk om de microfoon (voor hands-free videoconferencing, chatten, on line gaming en telefonietoepassingen) en hoofdband te verstellen. Om achtergrondruis te onderdrukken beschikt deze zeer gevoelige microfoon over een filter. De headset wordt op zeer eenvoudige wijze aangesloten op de computer. Er dient slechts 1 USB plug aangesloten te worden op de computer, waardoor zowel de luidspreker als de microfoon een signaal ontvangen.

De Trust 640U Silverline Headset USB wordt geleverd met CD-ROM met stuurprogramma en software en een meertalige gebruikershandleiding. Vanaf half oktober 2004 zal dit product in de winkel verkrijgbaar zijn.

Winkeladviesprijs, inclusief BTW
Trust 640U Silverline Headset USB – € 49,95