2min

Tags in dit artikel

Alweer weet VOODOOPC de balk een stukje hoger te leggen. Deze keer komt het bedrijf met de Voodoo RAGE f:5, een nieuwe watergekoelde high end game machine.
De ruwe specificaties zijn een Athlon64 FX-55, Asus SLI Nforce4 moederbord en dual NVidia grafische kaarten. Doe daar nog een compleet waterkoeling systeem bij voor de CPU, beide GPUs en de chipset, en het begint al interessant te worden.
De kast is ook van alle toeters en bellen voorzien die je mag verwachten van een game systeem, side window, verchroomd interieur, aluminium kast en grill werk, en hij heeft zelfs buisjes gevuld met groen blubber spul. Heeft jou pc groen blubber spul in buisjes? Zo niet, ga dan nu een f:5 kopen.

Voordat we verder gaan, hij ziet er zo uit:

De kast van de f:5 is ook een unieke versmelting van ATX and BTX ideeën. Voodoo staat erom bekend nooit iets te doen op een normale manier, kijk eens naar de Hexx chassis. Met waterkoeling, zou deze kast zo goed als muisstil moeten zijn, geen koelvinnen die de rust verstoren, laat dat maar over aan de games met een super speaker setup. Zou jij het op een andere manier willen hebben?

Algemeen genomen lijkt het een zeer goed gebouwde, solide PC met alle toeters en bellen die je maar kan wensen. Het wordt zeer moeilijk een vergelijkbaar systeem te vinden, wat even snel is, en ook geluidloos. Stille SLI? Wie had dat 6 maanden geleden ooit gedacht?