1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Creative heeft een potentieel elektrisch probleem vastgesteld bij een aantal eenheden in een partij subwoofers uit hun gamma van Cambridge SoundWorks MegaWorks 510D-luidsprekers. Deze productterugroeping is beperkt tot eenheden met een serienummer dat valt binnen de volgende reeksen: B000001 tot B002000 en B002801 tot B004200.

Met het oog op de veiligheid van onze klanten heeft Creative beslist tot de terugroeping van alle betrokken eenheden uit het de warenhuizen, in detailhandels en bij de eindgebruikers. Deze terugroeping heeft enkel betrekking op Europese eenheden met serienummers die beginnen met een “B”-prefix en behoren tot de bovengenoemde nummerreeksen. Ze heeft geen invloed op andere geografische markten of op eenheden zonder “B”-prefix in het serienummer.

Men raad iedereen die deze set bezit de stekker van de subwoofer uit het stopcontact te halen en om na te gaan of deze deel uit maakt van de betrokken producten. Gelieve in dit geval de subwoofer niet meer te gebruiken en onmiddellijk contact op te nemen met Creative.

Meer informatie kan je hier vinden.

We bedanken Burning Fish voor het insturen van dit bericht!