Bluetooth is een handig medium, waarbij diverse data draadloos verzonden kan worden. Bluetooth brengt dus een hoop gemak, maar dankzij een Engels bedrijf brengt Bluetooth binnenkort ook genot.

Genot wanneer en waar je maar wilt, dat lijkt het motto van het Engelse bedrijf Cool & Groovy Toy Company (CGTC). Zij kwamen op het lumineuze idee om een vibrator te maken die werkt met Bluetooth signalen.
Het speeltje dat door CGTC liefkosend als de "hi-tech vibrating bullet" wordt omschreven kan geactiveerd worden via een sms-bericht.

Voor degenen die nu snel ‘vibrator on’ naar alle vrouwelijke contactpersonen in hun adresboek willen sturen is er een teleurstellende mededeling. De heren van CGCT hebben wel onderkend dat het apparaat niet door Jan en alleman aangezet mag worden, dus wordt het apparaat geactiveerd door een zes-cijferige code die je zelf kan instellen.

De zes-cijferige code kan vervolgens uitgebreid worden met één van de letters van het alfabet. Elke letter heeft drie bewegingsprofielen, vijf snelheden en drie tijdsinstellingen. Dat betekent dat er per letter dus 45 mogelijk combinaties zijn en per sms-bericht maarliefst 7200.

CGCT schrijf er zelf het volgende over:

Quote:

Wanneer de vibrator verbonden is met een bluetooth mobiele telefoon, wordt het een intieme, stille connectie tussen twee geliefden, ongeacht de afstand. Speciaal ontworpen voor jouw genot, is het apparaat intelligent, verfijnd en ontworpen voor zaligheid. Het speeltje is intern te dragen en verbonden met een mobiele telefoon en kan bestuurd worden met sms berichten. Zodra het bericht is gelezen wordt het bericht automatisch doorgestuurd naar het speeltje, dat het vervolgens omzet in vibraties. Het apparaat heeft een gigantisch aantal verschillende bewegingen, afhankelijk van wat er geschreven is. Zeg gewoon wat je voelt, het speeltje doet de rest.

Nog wat specificaties:

  • Cutting edge electronics
  • Wireless bluetooth technology
  • 2 years in design and development
  • Intelligent CPU
  • Turbo-boost circuitry for more motor power
  • Lithium-ion battery technology
  • Power status and charge indicator
  • 90 mm length by 33mm diameter
  • 14.5 cm high tensile coated cable
  • antenna/extractor

Oh, ja het speeltje is geschikt voor meer dan 31 populaire telefoons. Thuis checken of de buurvrouw er eentje draagt heeft geen zin; het apparaat is niet detecteerbaar middels bluetooth search.
Iedereen die zijn vriendin/vrouw/minnares/zichzelf (doorhalen wat niet van toepassing is) wil verrassen kan voor een exemplaar terecht op de site van The Toy.