min

Tags in dit artikel

, , ,

Op de CeBIT van dit jaar was het onderwerp multifunctionele apparaten en sommige fabrikanten hadden daar wel een hele aparte invulling aan gegeven.

Op de CeBIT werd wel duidelijk dat flash opslag de toekomst heeft. Telefoons, PDA’s, MP3-spelers en natuurlijk USB sticks, allemaal worden ze voorzien van flashgeheugen.
Vooral in de categorie USB sticks, wordt de markt overspoeld door bizar veel uitvoeringen en modellen en fabrikanten van dergelijke sticks proberen elkaar af te troefen door zo gek mogelijke USB sticks te maken.

Het bedrijf Kingmax komt om die reden met een USB stick die als sieraad te dragen is. Nu hebben de meeste standaard USB sticks al een hangertje, waarmee mensen hem om hun nek kunnen hangen, zoals ook bij veel MP3-spelertjes gewoon is.
Kingmax hoopt echter dat kopers van hun USB stick ze als oorbel of als ketting dragen, tenminste, daar zijn ze voor ontworpen.

De sticks zijn verkrijgbaar met diverse capaciteiten van minimaal 256MB tot maximaal 1GB. De stick is wel vrij klein en flinterdun, maar om nou te zeggen dat het een flitsend sieraad is. Bekijk de foto’s hieronder en oordeel zelf.