min

Tags in dit artikel

, , , ,

‘Music on the move’ is een nieuwe uitvinding van het bedrijf Disky Entertainment. De bedoeling hiervan is het uitbrengen van draagbare muziekspelers waar standaard muziek opstaat.

Er zullen in het begin vier verschillende soorten uitgebracht worden, elk voorzien van twee uur muziek. De verschillende versies zijn Greatest Hits 70’s, Greatest Hits 80’s, Greatest Hits Love en Greatest Hits Fitness & Running. Wanneer de mediaspelers aangeschaft worden krijgt men hier standaard een koptelefoon en een vervangende batterij bij. Dit nieuwe product kan in principe gezien worden als een soort van ‘draagbare cd’, aangezien er slechts één cd op staat en niet vervangen kan worden. Er kan namelijk helemaal niets bijgezet of afgehaald worden. Wel is het mogelijk om te speler aan te sluiten op de stereo-installatie.

Disky Entertainment heeft een adviesprijs van 19,99 euro op de spelertjes gezet. In juni komt er alweer een nieuwe serie van de spelers uit, deze modellen zullen ongeveer 100 liedjes bevatten.