Medion heeft een navigatiesysteem uitgebracht rond het Spyker Formule 1 team. Victor Muller en Michiel Mol namen het eerste exemplaar van de Medion Spyker Formula One Team Racebox in ontvangst.

De Spyker Racebox bevat onder andere een Medion GoPal PNA 315 navigatiesysteem, met 400 MHz processor, 3,5 inch touchscreen en een ingebouwde SiRF Star III GPS-chipset en een kaart van Europa van Navteq. Ook krijg je er een suède Spyker-opbergtasje bij, hierin past het navigatiesysteem. Verder wordt er een Spyker t-shirt en cap meegeleverd in het pakket.

Michiel van der Vliet, sales director bij Medion: "De Spyker-hype is nog lang niet voorbij en we zijn er dan ook van overtuigd dat consumenten erg blij zullen zijn met deze RaceBox, die naast ons navigatiesysteem exclusieve Spyker-gadgets bevat die we voor een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding in de markt zetten. We zijn er trots op dat we vandaag het eerste exemplaar van deze box konden overhandigen aan het management van het Spyker Formula One Team."

De Formule 1 Racebox is per direct, maar in beperkte oplage, te koop bij diverse winkels en webwinkels voor 299 euro.