min

Tags in dit artikel

,

Belcompany gaat de Medion-seniorentelefoon opnemen in het assortiment, de telefoon is per direct te koop in de winkel. De seniorentelefoon is te koop voor 149,99 euro inclusief btw.

De telefoon, die speciaal gemaakt is voor voor oudere mensen, biedt een overzichtelijk keuzemenu, heeft grotere toetsen en een contrastrijke display met een duidelijk leesbaar lettertype. Dit is beter voor de oudere mens, omdat meestal over deze factoren wordt geklaagd.

De oudere gebruiker kan met het seniorenmobieltje bellen, sms’en en men kan sneltoetsen voor noodnummers instellen. Voor het handsfree bellen is er een ingebouwde luidspreker en er zitten tevens drie snelkeuze toetsen. De telefoon kan maximaal 250 uur standby zijn en de spreektijd is ongeveer 200 minuten. De telefoon is 123,5 x 45 x 14,5 mm.

"We zijn erg blij dat een grote detailshandelsorganisatie, als Belcompany, onze telefoon opneemt in zijn portfolio. Doordat Belcompany bijna 165 vestigingen in Nederland heeft, wordt het voor iets oudere gebruikers hiermee een stuk makkelijker de seniorentelefoon aan te schaffen. De seniorentelefoon biedt alle veelgebruikte mogelijkheden van een moderne mobiele telefoon, maar met een eenvoudige bediening."
aldus Michiel van der Vliet, Sales Director bij Medion Benelux.