1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Dell gaat Apple, Sony en Gateway achterna met een Core 2 Duo gebaseerd All-in-One design.

Dell is, net zoals bovenstaande namen, begonnen aan een All-in-One pc. Ze willen dit gaan doen met de XPS ONE. De machine heeft een 20-inch WSXGA beeldscherm en er wordt bij het basismodel een Intel Core 2 Duo E4500 meegeleverd. De high-end modellen krijgen een E6550 aan boord.

De standaard mogelijkheden bestaan uit 2GB DDR2 geheugen, een 16x dual-layer DVD brander, een hybride analoge/digitale TV tuner met afstandbediening, een 8-in-1 media reader en als besturingssysteem krijg je Windows Vista Home Premium. Het basis systeem komt met geïntegreerde graphics van Intel en een 250GB harde schijf. De high-end modellen worden geleverd met een ATI Radeon HD 2400 Pro en een 500GB harde schijf.

Mensen die geïnteresseerd zijn in de XPS ONE kunnen dit systeem direct op de website van Dell bestellen, maar het is de bedoeling dat ze nog niet verscheept worden voor 27 november. Dell lanceert vier XPS ONE systemen, dit hebben ze gedaan om voor iedereen een systeem te maken die ook aan hun eisen voldoet. The Essential One, The Music one, The Performance One en The Entertainment One moeten de gebruikers tevreden gaan stellen. De prijzen voor de machines beginnen bij 1499 dollar en ze kunnen oplopen tot 2399 dollar.