1 min

Tags in dit artikel

,

BenQ heeft een nieuwe telefoon geïntroduceerd, namelijk de T60. Wat meteen opvalt aan deze telefoon is het feit dat deze telefoon behoorlijk plat is. De telefoon kent namelijk een dikte van 8,9mm en een gewicht van 80 gram. De telefoon heeft ook de reddot design award van 2008 gewonnen.

De telefoon beschikt over een 2,2 inch QVGA TFT-scherm en BenQ laat weten dat het behoorlijk opmerkelijk is dat een telefoon met een dikte van 8,9mm een 2,2 inch scherm bevat. De T60 beschikt volgens BenQ over een "uitgebreide" mediaspeler die onder andere mpeg-4, mp3 en amr zal ondersteunen. Overige functies op de telefoon zijn een FM-radio die kan opnemen, een microSD-slot, Bluetooth met A2DP en AVRCP-ondersteuning.

De T60 zal ook gebruikt kunnen worden om foto’s mee te maken, aangezien er een 3,2 megapixel camera aanwezig is op het toestel die tevens kan dienen als webcam. Daarvoor dient het toestel wel te worden aangesloten op de computer door middel van USB. De T60 bestaat voor het grootste gedeelte uit een behuizing die gemaakt is van roestvrijstaal.

Overige informatie en specificaties over de T60 zijn hier te vinden.