1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Trust heeft besloten een nieuwe lijn met producten te introduceren die speciaal ontworpen is voor de Mac. De de ‘Trust Made for Mac’-lijn bevat enkel en uitsluitend Mac-producten.

Volgens Trust kiezen steeds meer mensen voor een Apple, wat mede komt door de populariteit van de iPod. Vroeger was Apple alleen voor professionals, maar daar is verandering in gekomen. Dat stelt Trust althans in een verklaring, het bedrijf meldt tevens dat er weinig randapparatuur beschikbaar is voor de Mac en wil daar verandering in brengen.

Trust heeft de productlijn zo ontworpen dat hij volledig bij het design van Apple past, er is dus gekozen voor dezelfde kleuren wit. Ook bevat bijvoorbeeld het toetsenbord typische Mac-knoppen, zoals de ‘Option’- en ‘Command’- functietoetsen.

Trust introduceert een heel arsenaal aan producten, niet alleen muizen en toetsenborden, maar ook speakers, headsets, tablets, USB-hubs en cardreaders zijn aanwezig. De producten zijn plug-and-play te gebruiken, additionele software is beschikbaar. Alle producten zijn te bekijken op de Trust-website