Op het dealerevenement van GO Telecom heeft Plantronics een belangrijke prijs gewonnen, ze zijn namelijk uitgeroepen tot beste leverancier van 2008. Ook zijn er nog zeven andere awards uitgereikt.

"Goede service aan hun dealers en eindgebruikers", met deze woorden kreeg Plantronics de prijs. "Het winnen van deze award is het beste bewijs dat de inzet van Plantronics voor zijn dealers en eindgebruikers wordt gewaardeerd", aldus Peter Wuyts, general manager Benelux en Nordics bij Plantronics.

"Samen met mijn collega’s zijn we continu op zoek naar ludieke acties zoals de Wireless Office Campagne waarin wij eindgebruikers de mogelijkheid bieden om gratis een headset te testen", licht Wuyts toe. De award is volgens Plantronics een belangrijke bijdrage voor de marketingcampagnes.

De PlantronicsHeadset.nl award wordt ieder jaar uitgereikt aan verschillende bedrijven in Nederland, België en Luxemburg die de beste prestaties geven in uitvoeren van activiteiten en het consistent aanbieden van headsets bij telefonieoplossingen. In Nederland won Headsetwinkel.nl de prijs, in België was dit Licom Telecom System.