2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Valentijn ligt inmiddels al een goede twee maanden achter ons, maar wat vele mannen onder ons vergeten, is dat een vrouw ook tijdens het jaar wel eens kan snoepen van een leuk tussendoortje. Maar deze keer gaan we het iets meer techy aanpakken: we zoeken voor jullie deze week namelijk de vrouwelijkste technologie uit. We beginnen daarom met een hip roze toetsenbord, kopen tussendoor ook nog eens wat hippe USB-stickjes en besluiten met een MP3-speler in de vorm van een poederdoos.

Roze…

Dames en heren, rozer dan dit kan echt niet. Dit toetsenbord met een zeer hoog Paris Hilton-gehalte is geschikt voor elke fashionista en is naast roze ook wel een beetje grappig. Zo is heeft de Caps Lock-toets het "WARNING SIZE XXL LETTERS”-opdruk, zijn de numerieke toetsen in de vorm van dobbelsteentjes, bevinden zich overal op het toetsenbord chatafkortingen en de Escapetoets tenslotte werd versierd met een dikke vette NO!. Dit toetsenbord is dus een ideaal geschenk voor het chattende vriendinnetje of gewoonweg als grap voor één van je vrienden die veel te lang achter zijn computer plakt. Hier te koop voor de tijdelijke promoprijs van 30 dollar.

Stijlvolle informatie

De Disney-figuurtjes kunnen nog steeds de harten veroveren van vele kleine kindjes, maar ook van gevoelige vrouwelijke wezens en over het algemeen van mensen die zin voor cultuur hebben. Er worden dan ook dagelijks duizenden poppetjes, kussenslopen en knuffels verkocht uit de Disney-franchise, maar deze vind ik net iets stijlvoller. Het zal zeker niet iedereens smaak zijn, maar het heeft op zich wel wat. Bovendien weegt de USB-stick zeer weinig: met slechts 9 gram zal je deze USB-stick nauwelijks voelen, zelfs al ligt hij op je hand. De USB-sticks, overigens gefabriceerd door A-Data, zijn compatibel met elk besturingssysteem en zijn te koop in varianten van 4 en 8 gigamouse.

…en nog meer roze

Deze MP3-speler, Barbie B2 genaamd, in de vorm van een poederdoos werd uitgebracht ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van Barbie. Als je deze MP3 openklapt zit er aan de binnenkant ook een spiegeltje, zoals bij een echt poederdoosje. Daarnaast is de MP3-speler ook voorzien van een FM-radio en een micrfooningang. De MP3-speler wordt bovendien geleverd inclusief witte headset en een ketting. En last but not least is ook een 96×96 OLED-display aanwezig. De MP3-speler kost zo’n 60 dollar en is hier verkrijgbaar. Inmiddels is in China ook een mobieltje op de markt dat er langs buiten bijna exact hetzelfde uitziet als deze MP3-speler, daar betaal je ongeveer 140 euro voor.