min

Tags in dit artikel

, ,

NZXT’s Beta-behuizing is opgedoken in een Duitse winkel die het beestje voor net geen vijftig euro op zijn website heeft gezet. Het betreft hier een midi-tower met leuke opties.

De behuizing weegt iets meer dan 7 kilogram en is 200 x 430 x 500mm groot. Er is ruimte voor vijf 3,5-inch harde schijven en vier 5,25-inch apparaten. De binnenkant van de behuizing is geheel zwart gekleurd en biedt ruimte aan PCI(-E) apparaten tot 10.5-inch. De uitbreidingssleuven zijn voorzien van een zevental backplates van gaas. De USB-, eSATA- en audio-aansluitingen bevinden zich aan de bovenkant van de kast.


Aan de voorzijde van de kast zit een 120mm-fan die blauw oplicht. Wil de gebruiker meer koeling dan is er nog ruimte voor een drietal ventilatoren. Twee keer 120mm aan de zijkant en één aan de achterzijde van de kast. De kast is geschikt voor elk ATX-moederbord en biedt daarnaast nog ruimte voor waterkoeling-installatie.


Het algehele uiterlijk van de kast oogt simpel en strak, de kast zal waarschijnlijk een groot publiek mensen trekken. NZXT heeft met deze kast een mooi product neergezet, dat voor 49,90 euro te verkrijgen is.