1 min

Tags in dit artikel

DoubleSight Displays heeft drie nieuwe beeldschermen aangekondigd, het zou gaan om drie beeldschermen die je via USB kan aansluiten.

De drie Smart USB beeldschermen zijn bedoeld om je huidige beeldscherm uit te breiden. Er komt een zeven inch versie uit en twee versies van negen inch. Een gewone versie van negen inch en één met een webcam.

De USB-aansluiting zorgt voor stroom en voor het beeld, waardoor er geen andere kabels nodig zijn. De beeldschermen kennen ook een verstelbare hoogte en zijn bedoeld voor draagbaar gebruik.

Doordat het beeldscherm zo klein en draagbaar is, is het ideaal voor laptops. Je kunt het scherm zo meenemen en gewoon via een USB-poort aansluiten en zo je desktop uitbreiden.

Ook kun je het beeldscherm kantelen. In plaats van de traditioneel beeldscherm stand heb je dan een hoog scherm wat ideaal is voor een applicatie als bijvoorbeeld Windows Live Messenger.

De beeldschermen kosten wel wat, voor de zeven inch versie betaal je rond de 120 dollar, voor de negen inch versie zonder webcam betaal je 140 dollar en de versie met webcam 160 dollar.