Screenshots van de nieuwe Sense-interface van HTC zijn opgedoken. Of beter gezegd: er zijn screenshots uitgelekt van de menu-interface van een nieuwe HTC Sense-versie.

De nieuwe HTC Sense-interface zal waarschijnlijk op Android 2.1 gaan draaien en waarschijnlijk voor het eerst gebruikt worden op de HTC Espresso, een Android-toestel dat voor volgend jaar op de planning staat. Er is nog maar weinig bekend over het toestel, maar hij gaat waarschijnlijk Android 2.1 draaien met een nieuwe versie van de Sense-interface.

De HTC Espresso heeft hoogstwaarschijnlijk een fysiek QWERTY-toetsenbord. Daarnaast wordt het toestel, zoals het er nu naar uitziet aangekondigd op de Mobile World Conference, die in februari volgend jaar in Barcelona wordt gehouden.


De nieuwe Sense-interface ziet er veel uit zoals de oude, maar er zijn wat extra functies bijgekomen. Zo kan je nu direct vanuit het menu naar de Peoples-app en is er een knop bijgekomen om direct iemand te bellen. Er zijn nu ook border om de applicatie-icoontjes verschenen. Of dit daadwerkelijk de nieuwe interface is, is overigens nog afwachten. Waarschijnlijk wordt dit dus in februari duidelijk, met de aankondiging van de HTC Espresso.