2min

Tags in dit artikel

, ,

Ook Packard Bell heeft op de CeBIT zijn eigen stand, die elk jaar traditioneel in de Reseller Hall staat. Het voornaamste nieuwe product is de Butterfly Touch ZE8, een tablet-notebook.

Packard Bell heeft een aantal nieuwe dingen om ons te laten zien als we daar aankomen. We worden eerst meegenomen naar de DOT VR46-notebook, ontworpen door Yamaha MotoGP-coureur Valentino Rossi. Deze 11,6" notebook is vooral ontworpen voor de promotie en zal uitkomen in half april met een verwachte prijs van rond de vijfhonderd euro.


De dot VR46

Verder kregen we te horen dat de NAV50-modellen nu beschikbaar zullen zijn in gevarieerde kleuren. De Butterfly NCL20 is één van de eerste 11,6" notebooks zijn met een ingebouwde dvd-brander.

Belangrijker echter is de nieuwe tablet notebook met touch-screen, de Butterfly Touch ZE8. Deze 11,6" notebook heeft een 180 graden draaibaar scherm en kan dan weer dichtgeklapt worden om een tablet te krijgen. Deze zal tegen de verwachte prijs van zeshonderd euro verkrijgbaar zijn in zes tot acht weken.


De Butterfly Touch ZE8

De nieuwe LM86 van Packard Bell zal binnenkort op de markt komen, het apparaat gaat tussen de zevenhonderd en duizend euro kosten. Daarnaast had Packard Bell ook nog een nieuwe gaming-case, die ze graag wilden laten zien. Deze case kan helemaal naar wens aangepast worden bij aanschaf, maar de versie die wij te zien kregen had in ieder geval verstelbare case-verlichting en 2 hot-swappable SATA-schijven. Deze case is sinds kort beschikbaar en is te verkrijgen vanaf achthonderd euro


De custom game case