2min

Tags in dit artikel

, , ,

In Planet Reseller, de CeBIT-zaal die enkel toegankelijk is voor resellers, journalisten en dealers, kregen wij de nieuwe producten van Packard Bell te zien. Onder deze nieuwe producten bevonden zich enkele notebooks en beeldschermen.

In de nieuwe beeldschermenserie van Packard Bell bevinden zich de Maestro 242 Ws en de Maestro 222 Ws, respectievelijk een 24 inch-versie en een 22 inch-versie. De schermen zijn over het gehele oppervlak voorzien van een glasplaat, dit zorgt ervoor dat het beeldscherm er bijzonder stijlvol uitziet.


De specificaties van de beeldschermen zijn verder niet zo bijzonder. Er zijn USB-poorten aanwezig, maar ook een HDMI-poort, DVI-poort en VGA-poort. Verder ondersteunt het scherm resoluties tot 1920 x 1080p, oftewel Full HD. De reactietijd bedraagt 2 ms en de contrastverhouding is 4000:1.

Onder de laptops bevindt zich een laptop met een scherm van 12-inch. Deze is zo vormgegeven dat de laptop past binnen de designreeks ‘Limited Edition’-laptops van Packard Bell. De laptop is voorzien van een 4-in-1-cardreader en verder heeft het apparaat een ingebouwde webcam, hij weegt 1.6 kg. Verdere specificaties zijn onbekend.


De volgende laptop in deze designreeks van Packard Bell is een dertien inch laptop. Deze heeft een ingebouwde DVD-speler en heeft een dual-core Centrino-processor aan boord. Op grafisch gebied heeft de machine een ATI Mobility Radeon HD3470 ingebouwd. Verder zijn er net als bij het 12-inch-model een 4-in-1-cardreader en een 1.3 megapixel webcam aanwezig.


De laatste laptop in deze serie is de 17-inch-variant. Deze laptop heeft HDMI, een Blu-ray-Combodrive en een TV-tuner aan boord. Er wordt verder een harde schijf van een terabyte meegeleverd. In deze laptop is eveneens een dual-core Centrino meegeleverd en de grafische kracht wordt geleverd door een Ati Mobility Radeon HD3650.


Verder had Packard Bell op haar stand een aantal reeds ge├»ntroduceerde producten staan, waaronder een gaming-pc en laptop, deze zijn sinds januari van dit jaar op de markt. Voor de volledigheid hieronder nog de foto’s van de laptop en de desktop.