1 min Devices

‘Nieuwe iOS versie lost problemen iPhone 3G op’

Veel mensen die nog rondlopen met een iPhone 3G hebben problemen met hun toestel sinds de introductie van iOS 4. Veel gebruikers klagen over een sloom besturingssysteem en een hoog energieverbruik waardoor de accu ontzettend snel leeg is.

‘Nieuwe iOS versie lost problemen iPhone 3G op’Er lopen echter nog enorm veel mensen rond met een iPhone 3G en vele daarvan vinden het te lang duren voordat problemen zijn opgelost. Een van die mensen besloot een e-mail te sturen naar Apple-directeur Steve Jobs en kreeg daarop reactie. Steve Jobs staat erom bekend dat hij af en toe e-mails van consumenten beantwoord.

In de reactie op de e-mail stond een zeer korte en duidelijk tekst aldus de website Macrumors.com. "Binnenkort komt er een software update". De vraag blijft natuurlijk over welke update Jobs het hier heeft maar de meest voor de hand liggende is iOS versie 4.1. De grootste aanpassing in deze versie is een toevoeging van het Game Center, een nieuwe Apple dienst waarmee iPhone bezitters kunnen gamen tegen elkaar en scores kunnen vergelijken. Daar komen nu de fixes voor de iPhone 3G dus bij als belangrijkste wijziging.