2min

Vorige week lieten we al weten dat Samsung binnenkort op de markt komt met zijn iPad killer, een tablet van Samsung met Android software erop. Nu is ook bekend geworden welke accessoires er allemaal beschikbaar komen voor deze tablet en dat is zeker niet niks te noemen.

Toen we vorige week naar de specificaties keken van de Samsung tablet was het duidelijk dat ze een serieuze poging gaan doen om marktaandeel te halen op het gebied van de tablet pc’s maar nu ook de accesoires bekend zijn geworden kunnen we dit alleen nogmaals herhalen.

Behalve de voor de hand liggende zaken zoals hoesjes krijgt de Samsung tablet ook een desktop stand, headset, dockingstation en een volledig toetsenbord. Veel van deze accessoires zijn ook beschikbaar voor de iPad en daardoor kan gesteld worden dat Samsung op geen enkel vlak onder doet voor de iPad, de specificaties zijn zelfs beter als die van de iPad. Nu moeten er nog op hoog tempo uitgevers zijn die zich willen storten op dit nieuwe Android Tablet platform en ook daar apps voor willen ontwikkelen.

Ook is de Samsung Galaxy Tab gespot in de Verenigde Staten wat zou kunnen betekenen dat hij daar ook in de verkoop gaat, hoewel alle specificaties tot nu toe al wel zijn uitgelekt en Samsung zelf ook al een teaser video heeft geplaatst wordt aan het einde van de week pas echt alles duidelijk. Dan begint de IFA beurs in Berlijn en daar zal Samsung de tablet dan officieel presenteren en alle geruchten kunnen bevestigen.