1 min

De release van Windows Phone 7 komt steeds dichterbij waardoor er steeds meer nieuws over naar buiten komt. Naast HTC, LG, Dell en Asus hebben nu ook medewerkers van Sony Ericsson en Samsung bevestigd dat ze toestellen met Windows Phone 7 gaan uitgeven

Verschillende grote telefoon leveranciers hebben al bevestigd met Windows Phone 7 te gaan werken. Medewerkers van Samsung en Sony Ericsson hebben bevestigd dit besturingssysteem te gaan gebruiken, andere leveranciers zoals HTC, LG, Dell en Asus zouden dit al eerder bevestigd hebben. Er zijn al twee verschilllende telefoons uitgelekt van Samsung die volgens de foto’s ook over Windows Phone 7 beschikken, het gaat hier om de Omnia 7 en de Samsung Cetus.


Sony Ericsson is de laatste tijd meer bezig geweest met het uitbrengen van Android-toestelllen, en verder heeft het bedrijf ook niets losgelaten of ze al bezig zijn met een toestel. Op 11 oktober zal er meer informatie komen over Windows Phone 7 dan is namelijk de aankondiging van het besturingssysteem.