1 min Devices

‘Acer komt met nieuwe dual-boot Aspire-serie’

Acer zou van plan zijn om in de toekomst de Aspire netbook-serie uit te breiden met een dual-boot-functie, er zullen twee besturingssystemen worden geïnstalleerd, Windows 7 en Android. Netbooks die beschikken over een dualcore-processor zullen voortaan standaard gebruik kunnen maken van de twee besturingssystemen.

‘Acer komt met nieuwe dual-boot Aspire-serie’Acer zal de netbooks waarschijnlijk uitbrengen met Intels Atom N550-dualcore-processor. Verdere specificaties van de netbooks zijn nog niet bekend, behalve dat ze in de kleuren blauw, groen, rood en paars geleverd zullen worden. Volgens Acer zou er een kans zijn dat mensen opzoek zijn naar een netbook waar Android op geïnstalleerd is, ook zijn de kosten om Android OS beschikbaar te maken voor de dual-boot netbooks niet veel.

Acer heeft al een dual-boot laptop op de markt gebracht, de Acer Aspire One D260, waarmee je volgens Acer binnen 15 seconden op het internet kan zitten. De prijs van deze netbook is €280,-. Wanneer de nieuwe Aspire-serie uit zal komen en tegen welke prijs is nog onbekend.

Bron:digitimes