In België is de nieuwe televisiedienst TV Overal gelanceerd, door Belgacom. Met deze dienst kun je, naast het normale telvisie kijken met de settopbox, ook televisie kijken op je smartphone of tablet.

Momenteel zitten er zestien zenders in deze dienst, namelijk: Eén, Canvas/Ketnet, RTL, Club RTL, TVI, Plug, Trace, Canal J, MCM, Tiji, AB 3, AB 4, Nick Jr., Acht en Belgacom Zoom. Je kunt deze zenders met TV Overal via een WiFi- of 3G-verbinding ontvangen op je mobiele apparaat. Voor deze dienst kun je een applicatie downloaden in de Android-store, of in de App Store van Apple. Belgacom is nog bezig met de mogelijkheid om ook op je pc of notebook de programma’s te bekijken.

Verder wil Belgacom de dienst uitbreiden met voetbalkanalen. Zo heeft Belgacom uitzendrechten voor de Belgische Jupiler Pro League. Tevens is het de bedoeling om wedstrijden uit de Portugese voetbalcompetitie te bekijken en diverse Europese vriendschappelijke wedstrijden. Op 12 augustus is de eerste vriendschappelijke wedstrijd tussen Valencia – AS Roma. Ook is er momenteel een beperkt Video on Demand-aanbod, met exclusief TV Everywhere-content.

Het is de bedoeling om in het najaar een betaaldienst te maken van TV Overal. Tot die tijd kun je als Belgacom-gebruiker gratis gebruik maken van deze dienst.