1 min

Tags in dit artikel

,

Ze zijn in mei dit jaar al aangekondigd, maar nu pas in het schap te vinden. De nieuwe Corsair Hydro Series H80 en H100 zijn vanaf vandaag officieel te koop. Voor wie nog goede koeling zoekt, wellicht het overwegen waard.

Volgens Corsair zouden zowel de H80 als de H100 zeer goed koelen. De ventilator is digitaal te sturen (om verschillende gebruiksniveaus te creëren) en de installatie zou een peulenschil moeten zijn. Ondanks dat het hier om waterkoeling gaat, zijn de koelers volledig onderhoudsvrij.


Beide sets hebben lage koelblokken, wat de compatibiliteit ten goede moet komen. De onderzijde van de blokken zijn volledig van koper om de warmteopname te bevorderen.

Omdat de vorige waterkoelingen allemaal beschikken over een enkele 120 mm-radiateur, heeft Corsair besloten de H100 uit te voeren met een grotere 240 mm-radiateur.

De adviesprijzen voor de Corsair H80 en H100 zijn 73 respectievelijk 80 euro. Daarmee bevinden de koelers zich aan de onderkant van het waterkoeling-segment, maar in de top van de luchtkoelers.