1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De LG Optimus 3D is zeker niet de dunste telefoon op de smartphonemarkt, maar daar gaat verandering in komen. In een interview met Pocket-Lint heeft LG-ontwikkelaar dr. Henry Noh bevestigd dat LG werkt aan een dunnere versie van de Optimus 3D.

LG heeft laten weten dat de telefoon volgend jaar al op de markt zou kunnen komen. De maker van de telefoon heeft zelf laten weten dat het nu niet de meest sexy telefoon is, maar dat wil hij graag veranderen. LG zegt het volgende over smartphones:" Vandaag de dag zien alle telefoons er hetzelfde uit. Ze hebben een groot scherm – 4.3 inch is nu normaal – en volgend jaar worden ze nog groter. Ze zullen ook een vast aantal touchknoppen hebben. Ze hebben allemaal dezelfde dikte en camera. Zelfs het besturingssysteem is hetzelfde. Het is zo saai."

LG wil er uiteindelijk voor zorgen dat de 3D-telefoon niet dikker hoeft te zijn als een gewone smartphone. Daarmee probeert LG een voordeel te krijgen ten opzichte van zijn concurrenten. Daarnaast zal het 3D een extraatje zijn volgens LG. "Gebruikers zullen een 6 mm dikke smartphonetelefoon hebben of een 7 mm dikke 3D-telefoon. 90 procent van de gebruikers zal echt geen verschil merken."