1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De vermoedelijke opvolger van de Optimus 3D is uitgelekt. Er is een afbeelding opgedoken waarop naar alle waarschijnlijkheid de Optimus 3D 2 op is te zien.

De opvolger van de Optimus 3D zou enkele welkome updates bevatten. Zo zou het nieuwe model dunner zijn, over een snellere processor beschikken en een verbeterd 3D-scherm aan boord hebben. Met een een dual-core processor van 1,2 GHz zal de nieuwe Optimus 3D de concurrentie beter kunnen bijbenen. De Optimus 3D 2 wordt ontwikkeld onder de codenaam CX2 en maakt het opnieuw mogelijk om 3D-beelden waar te nemen zonder daarvoor een speciale bril te moeten hanteren. Het nieuwe NOVA-display zal er voor zorgen dat een hogere helderheid kan worden getoond welke voor betere 3D-weergave zal zorgen.

Vooralsnog heeft LG nog geen informatie losgelaten over een mogelijke opvolger van de Optimus 3D. Er wordt echter verwacht dat de Optimus 3D 2 zal worden aangekondigd op de World Mobile Congress in Barcelona. Deze smartphonebeurs word aankomende maand gehouden in Barcelona.

De Optimus 3D was de eerste smartphone die beschikte over een 3D-scherm. Ondanks dat LG met de Optimus 3D een nette telefoon op de markt zette, leek het 3D-gedeelte nog wel in de kinderschoenen te staan. Daarnaast was de telefoon ook nog behoorlijk dik. De verwachte verbeteringen zijn daarom ook zeer welkom.