De Lumia 800 van Nokia zal binnenkort een update krijgen die de optie om internet te delen toevoegt aan de features van de smartphone. De feature vinden we tegenwoordig bijvoorbeeld al in de Lumia 610 en 900, maar de Lumia 800 was hier nog niet van voorzien.

Daar gaat binnenkort echter verandering in komen.De Lumia 610 en 900 kregen de optie al vanaf de eerste firmware-versie voor de toestellen. Echter is dit niet het geval bij de Lumia 710 en Lumia 800. Volgens Italiaanse media zijn Microsoft en Nokia op het moment echter bezig met het ontwikkelen van een update die hier verandering in gaat brengen. De update zou volgens de geruchten tegen het eind van de maand klaar moeten zijn en uitgerold kunnen worden.

De informatie zou van een bron komen die aanwezig was op een meeting tussen provider H3G en Nokia in Milaan, Italië. Verwacht wordt dat de update zal uitkomen voor de modellen Lumia 710 en 800. Ondanks dat de bron spreekt over een datum rond het einde van de maand, verwachten verschillende websites dat deze datum nog wel iets zal uitlopen. Onbekend is of de update ook andere verbeteringen of features toe zal voegen aan de smartphones van Finse makelij.