1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De populaire foto-applicatie Instagram kent veel fans op iOS en het kon dan ook niet lang duren voordat de app ook uitkomt op Android. Onlangs konden gebruikers zich nog inschrijven voor de betaversie van een Android-variant. Nu is de applicatie echter al verschenen op Google Play.

Deze stap zal niet onverdienstelijk zijn voor de makers van de applicatie. De fotografie-applicatie bouwde in zeer korte tijd een groot aantal gebruikers op toen de software voor iOS gelanceerd werd. Zo telt het ledenbestand van de applicatie voor iOS alleen al 30 miljoen gebruikers. Een applicatie voor Android bleef vooralsnog uit omdat de makers naar eigen zeggen de focus op de applicatie voor iOS wilden plaatsen. Nu deze applicatie stabiel draait en zichzelf bewezen heeft, hebben de makers besloten ook een applicatie voor Android uit te brengen.

Recent konden geïnteresseerde Android-gebruikers zich aanmelden voor de bètaversie van de applicatie. Echter heeft niet veel later de applicatie al zijn weg gevonden naar Google Play. De makers van de applicatie geven aan dat men zeer benieuwd is naar de resultaten van Instagram op het mobiele besturingssysteem van Google.