1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Lenovo en Intel hebben op een beurs in Peking een hybride tablet met daarop Windows 8 getoond. De tablet lijkt veel op de Transformer van Asus en luistert naar de naam Letexo.

De tablet met daarop Windows 8 is nog een prototype, maar de definitieve versie zal naar alle waarschijnlijkheid niet veel afwijken van het toestel dat getoond werd. De tablet lijkt erg veel op de Asus Transformer doordat fabrikant Lenovo er een los toetsenbord bij levert. Hierdoor kan het stukje technologie zowel als tablet als ultrabook gebruikt worden. Wanneer het toetsenbord namelijk vast wordt geklikt aan de tablet verandert deze in een ultrabook.

Voor mensen die de voordelen van een tablet willen hebben, maar ook graag de mogelijkheid hebben om via een toetsenbord invoer te leveren, is een dergelijke tablet als de Letexo of de Transformer een ideale oplossing. Volgens de geruchten zou de tablet van Lenovo onderhuids een Ivy Bridge-processor van Intel bevatten, maar dat is niet geheel duidelijk. De tablet werd getoond door Intel en daarom lijkt het vrij zeker dat er gebruik is gemaakt van een Intel-processor. Verdere details over de tablet ontbreken vooralsnog.