1 min

Tags in dit artikel

, ,

Supermarkt Aldi zal de Wolfgang AS43D2 morgen nogmaals in de verkoop doen. Eind augustus ging deze Android-smartphone voor het eerst in de verkoop. De telefoon beschikt onder andere over een scherm van 4,3 inch en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Mocht je eind augustus dus naast de Wolfgang AS43D2 hebben gegrepen, dan zal je een herkansing krijgen komend weekend. Opnieuw geldt hierbij dat op ook echt op is. De telefoon is zelfs nog wat goedkoper dan toen hij voor het eerst in de verkoop ging: de prijs daalde van 179 naar 159 euro.

De Wolfgang AS43D2 wordt geleverd met een 4,3 inch scherm met een resolutie van 480 bij 800 pixels, een single-core 1 GHz-processor van Qualcomm, 512MB aan werkgeheugen en 4GB aan opslagcapaciteit wat uit te breiden is middels een micro SD-kaartje van maximaal 32GB. Ook is dit een dual-sim toestel, er kunnen dus twee simkaarten worden gebruikt. Uiteraard beschikt de Wolfgang ook over twee camera’s. Aan de achterzijde is een 5 megapixel camera te vinden en aan de voorzijde een 1,3 megapixel camera voor onder andere videobellen en face-unlock.