2min

Tags in dit artikel

, ,

Wolfgang heeft bekend gemaakt dat dankzij het grote succes van de vorige Wolfgang-smartphone bij de Aldi, opnieuw een actie op touw wordt gezet. Dezelfde telefoon wordt nogmaals aangeboden bij de supermarkt. De telefoon zal in mei opnieuw in de schappen belanden.

Aldi en Wolfgang stelden de Wolfgang AT-AS40SE afgelopen weekend beschikbaar, maar bij de meeste filialen van de Aldi was de telefoon al binnen een uur uitverkocht. Voor een prijs van 119 euro kreeg men de beschikking over een telefoon met niet alleen een scherm van 4 inch, maar ook een dual-core processor draaiende op 1 GHz en een 5 megapixel camera.

De Wolfgang AT-AS40SE biedt ondersteuning voor twee simkaarten, een nog altijd vrij unieke eigenschap voor smartphones. Verder is er voorzien in 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een micro SD-kaartje en een accu met een capaciteit van 1.500 mAh. Het scherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. Momenteel draait Android 4.0 Ice Cream Sandwich op de telefoon, een update naar Android 4.1 Jelly Bean staat echter op de planning.

Wolfgang is totaal overvallen door de grote vraag naar de smartphone: "De Wolfgang AT-AS40SE, zoals het toestel officieel heet, is niet het eerste toestel dat we op de markt brengen. Maar ik geef toe dat in dit geval de vraag onze stoutste verwachtingen heeft overtroffen. Klanten zijn daardoor teleurgesteld. Om hen tegemoet te komen zullen we aan de roep om een herhaling gehoor geven. Uiterlijk begin mei hopen we de Wolfgang 4.0” tegen dezelfde prijs opnieuw te kunnen leveren," zo meldt Eric Schouten van Ambiance Technology, het moederbedrijf van Wolfgang.

Begin mei zal de Wolfgang AT-AS40SE opnieuw te koop zijn. Ambiance Technology meldt dat het er alles aan zal doen om te zorgen dat de voorraad zo groot als mogelijk is, al kan niet uit worden gesloten dat ook deze lading uitverkocht raakt.