1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Nadat eerder Sony al aangaf dat er een rode Xperia ZL zal verschijnen zijn er nu ook foto’s van opgedoken. De foto’s zijn genomen op een evenement waar de Xperia ZL werd gelanceerd in Zuid-Oost Azië. Het toestel is wel in lijn met Sony’s recente ontwerpen maar de kleur rood brengt een nieuwe dimensie.

Tijdens het evenement maakte Sony bekend dat zowel de Xperia Z en Xperia ZL nog dit kwartaal in Indonesië, de Filipijnen, Singapore en Vietnam op de markt zullen komen. De eerste reacties op internet zijn vooral positief over de rode variant van de Xperia ZL.

Voor de mensen die deze rode variant ook erg mooi vinden is er voorlopig slecht nieuws, Sony geeft aan dat het op dit moment nog geen plannen heeft om de telefoon ook elders uit te brengen. Er gaan wel geruchten dat de Xperia ZL in maart in het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zal komen, maar ook dan is het nog maar de vraag of ook de rode beschikbaar komt.

In elk geval laat Sony zien dat het niet perse vast hoeft te houden aan het zwart, wit en zilver. Wellicht brengt Sony in de toekomst meer kleurrijke toestellen.

In Nederland komt wel de Sony Xperia Z binnenkort op de markt, maar deze is vooralsnog niet in het rood te verkrijgen.