1 min

Vandaag zijn afbeeldingen van de Sony Xperia Z3 uitgelekt. De Xperia Z3 wordt het nieuwe vlaggenschip van het Japanse elektronicabedrijf en lijkt in vier kleuren op de markt te komen. Ook is er een foto van een nieuwe wearable van Sony geplaatst.

Gisteren konden we al uitgelekte foto’s van de Sony Xperia Z3 Compact online plaatsen, vandaag geldt dat ook voor de Xperia Z3. De smartphone wordt later vandaag officieel uit de doeken gedaan, maar wat betreft het uiterlijk is Sony de kans ontnomen om nog te verrassen.

De Xperia Z3 wijkt duidelijk af van het uiterlijk van zijn voorgangers. Niet langer is het toestel voorzien van zijkanten met ingelegde of bewerkte platte vlakken; ze zijn rond. Verder zien we dat het toestel in vier kleuren beschikbaar komt: brons, groen, wit en zilver.


Op een andere foto zien we een wearable van Sony. Vermoedelijk heeft de armband een gebogen e-ink-scherm, maar dat is niet met zekerheid uit de afbeelding op te maken. Waarschijnlijk gaat het om de SmartBand Talk, waarvan we eerder deze week ook al een vage afbeelding zagen.