1 min Devices

Specificaties Samsung Galaxy Ace 3 gelekt

De specificaties van Samsung’s nieuwe Galaxy Ace 3 lijken uitgelekt te zijn aan de hand van een benchmarkresultaat. De goedkope Galaxy Ace 3 verscheen in de database van resultaten in GLBenchmark.

De Galaxy Ace 3 zal volgens de gelekte gegevens voorzien worden van een dual-core processor draaiende op 1 GHz, in combinatie met 1GB werkgeheugen. Het scherm heeft een resolutie van 800 bij 480 pixels. Interessant genoeg draait de Galaxy Ace op Android 4.2.2 Jelly Bean, een zeer recente versie van Google’s mobiele besturingssysteem, wat voor goedkopere telefoons zeker niet vanzelfsprekend is.

Geruchten spreken verder over een 5 megapixel-camera welke video’s kan opnemen in 720p-formaat. Onder de motorkap moet onder andere een NFC-chip huizen. Het scherm zou 4 inch meten. Deze gegevens zijn niet afkomstig uit de benchmark, maar ook die resultaten zijn geen zekerheid, het is mogelijk dat de gegevens gemanipuleerd zijn. Neem dit dan ook met een korreltje zout totdat Samsung de Galaxy Ace 3 zelf uit de doeken doet.

Bron:SamMobile