1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

T-Mobile heeft middels een blogbericht laten weten dat er vooruitgang wordt geboekt bij het oplossen van een storing. Door problemen in een systeem dat mobiel verkeer in het buitenland afhandelt kunnen veel vakantiegangers op dit moment geen verbinding maken met een lokaal netwerk.

Het verkeer vanuit het buitenland wordt niet goed doorgegeven, meldt T-Mobile in de blog. Daardoor ondervinden niet alleen klanten van T-Mobile problemen, het geldt ook voor andere providers die gebruik maken van het netwerk van T-Mobile. Zo kunnen klanten van Ben, Simpel *bliep en MTV Mobile eveneens geen verbinding maken.

Sinds donderdagochtend wordt door technici hard gewerkt aan een oplossing. Sindsdien is een deel van het systeem hersteld waardoor de capaciteit is vergroot. Dat moet erin resulteren dat een deel van de klanten weer verbinding kan leggen. Als ook de rest van het systeem is hersteld, verwacht T-Mobile dat het de zaak weer op de rails krijgt. T-Mobile durft echter niet bekend te maken wanneer het de problemen opgelost zal hebben.

T-Mobile heeft nog niet besloten hoe het klanten tegemoet zal komen.