1 min

Tags in dit artikel

,

Na eerdere berichtgeving over een prijsdaling van de Google Nexus 4 en zelfs het niet meer verkrijgbaar zijn via de Amerikaanse variant Google Play, lijkt de Nexus 4 nu toch definitief uitverkocht.

In de Verenigde Staten, waar de populariteit van de Google Nexus 4 aanzienlijk was, is de 16GB-versie van de smartphone niet meer via Google Play te bestellen. Slechts in enkele landen verspreid over de wereld is de Nexus 4 nog aanwezig, maar dit zullen de laatste modellen zijn. Kort geleden raakte de 8GB-versie van de Google Nexus 4 al volledig uitverkocht, nadat de prijzen voor deze laatste verkoopslag verlaagd waren.

Dat hiermee de Nexus 5 snel in zicht zal komen, lijkt onvermijdelijk. Gezien Google zelf de kaken stijf op elkaar houdt over de releasedatum van de Nexus 5, zullen we het voorlopig nog moeten doen met onder andere gelekte foto’s en waarschijnlijke specificaties van het toestel.

De Google Nexus 4 is in de Benelux nooit officieel uitgebracht, maar was via sommige importeurs wel te verkrijgen. Over de landen waarin de Google Nexus 5 zal worden verspreid is op dit moment nog niets bekendgemaakt.