1 min

Waar eerder Samsung’s Galaxy S III al ten prooi viel aan problemen die ontstonden na de Android 4.3-update, lijkt het de Galaxy S4 bij deze uitrol niet anders te vergaan.

Begin november startte Samsung met de uitrol van de update naar het mobiele besturingssysteem Android 4.3 Jelly Bean voor de Galaxy S4 (review). Middels deze update biedt het toestel ondersteuning voor de Galaxy Gear-smartwatch en doen een betaaldienst van Samsung en de KNOX-beveiliging hun intrede.

De uitrol van Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S III is niet soepel verlopen. Meerdere gebruikers meldden verschillende problemen waar het toestel na de update mee kampte. Als reactie hierop werd de uitrol stilgelegd. Toch blijkt uit ervaringen van gebruikers van de Samsung Galaxy S4 dat de update voor dit toestel evenmin goed verloopt. Hoewel het probleem zich bij minder gebruikers voor lijkt te doen, blijkt Samsung ook hier moeilijkheden te kennen.

Problemen waar enkele Galaxy S4-gebruikers na de update naar Android 4.3 Jelly Bean voornamelijk last van hebben zijn een energieslurpende batterij en een falende WiFi-verbinding. Er zijn nog geen noemenswaardige meldingen opgedoken van problemen bij de uitrol naar Android 4.3 voor de Galaxy Note II (review), welke vorige week startte.