1 min

Tags in dit artikel

, ,

WeTransfer heeft een mobiele applicatie uitgebracht voor iOS. Met de applicatie kunnen gebruikers vanaf hun iPhone bestanden delen met anderen. Per upload kan maximaal 10GB aan gegevens worden gedeeld.

Het is opvallend -of wellicht een teken- dat WeTransfer gebruikers in staat stelt om maximaal 10GB met anderen te delen. Via de website kunnen gebruikers namelijk maximaal 2GB naar anderen versturen, tenzij voor een maandelijks abonnement wordt betaald. Mogelijk heeft WeTransfer dus plannen om de limiet te verhogen, of wil het platform juist aanmoedigen om de mobiele app te gebruiken.

WeTransfer beweert dat de mobiele app de makkelijkste manier is om grote bestanden snel te verzenden. De applicatie is inderdaad ook niet al te ingewikkeld; de gebruiker selecteert bestanden, vult mailadressen in en het proces wordt in werking gesteld. Een account is geen vereiste.

Gebruikers kunnen geen documenten en andere bestanden delen, enkel foto’s en video’s. WeTransfer is gratis te downloaden vanuit de App Store en draait enkel op apparaten met minimaal iOS 7.