Het Microsoft-team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de OneNote-applicatie heeft een parodie gemaakt op het nummer I’m sexy and I know it van LMFAO. In de video staat de OneNote-applicatie centraal, in combinatie met de nieuwe Surface Pro 3. Hierbij zit onder meer een pen inbegrepen, met een drukknop op de achterzijde.

Microsoft maakt wel vaker gekke video’s met een knipoog, hoe we deze moeten zien is een beetje de vraag. Wij konden er op de redactie wel om lachen, maar we zijn allemaal blij dat we niet in de clip zitten. Het is toch wel een beetje beschamend, maar als er genoeg mensen naar kijken en om kunnen lachen heeft Microsoft wel zijn doel bereikt.

De OneNote-applicatie en de Surface Pro 3 zijn bij een hele hoop mensen in beeld geweest en staan weer even op het netvlies. Dat kan in sommige gevallen voldoende zijn om OneNote te gaan gebruiken, of bij de aanschaf van een nieuwe laptop de Surface Pro 3 (hands-on) te overwegen.

Vandaag werd bekend dat de Surface Pro 3 in de Verenigde Staten alle records breekt qua verkoopaantallen. Het is de bestverkochte Surface-tablet tot op heden. Wat dat betekent in exacte verkoopaantallen is echter niet te zeggen, aangezien Microsoft die niet wil delen met de buitenwereld. De Surface Pro 3 is pas enkele weken te koop in de Verenigde Staten en komt eind volgende maand naar meer landen, waaronder België en Nederland.

OneNote is een gratis applicatie van Microsoft, waarin eenvoudig aantekeningen kunnen worden gemaakt. Deze app is op alle platformen beschikbaar en door gebruik te maken van de OneDrive-cloud kan je overal je aantekeningen openen en bewerken.