1 min

Motorola heeft in de Verenigde Staten een Bluetooth-sleutelhanger geïntroduceerd genaamd KeyLink, met deze sleutelhanger kan je eenvoudig je sleutels of je smartphone terug vinden, als je deze kwijt bent. Wel moeten beide items bij elkaar in de buurt zijn om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen.

Als je ergens in huis je sleutels hebt neergelegd maar je kan ze niet vinden dan kan je met de Motorola Connect-app de sleutelhanger geluid laten maken zodat je je sleutels makkelijker kan vinden. Andersom werkt het ook, als je een smartphone hebt met Android 5.0 of hoger, kan je met de sleutelhanger je telefoon geluid laten maken door op de knop te drukken. Indien je zowel je sleutels als je telefoon niet kan vinden heb je pech en wordt het tijd om beter op je spullen te letten.

De sleutelhanger van Motorola is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten voor een bedrag van 25 dollar. Of de sleutelhanger ook naar Europa gaat komen is nog niet duidelijk. De Motorola Connect-applicatie is beschikbaar voor Android en iOS. Het is niet mogelijk om je iPhone terug te vinden met een druk op de sleutelhanger, dit werkt zoals eerder vermeld alleen met Android 5.0 of hoger.